.

maandag 21 februari 2011

Waanzinnig weekend.....
Waanzinnig weekend achter de rug.
Vrijdag heb ik Lia van de trein afgehaald en zijn we samen naar Kampen vertrokken. Nou ja onder het kletsen ben je er natuurlijk zo. Eerst naar binnen voor de sanitaire stop en een bak koffie. Daarna de auto uitgeladen en hebben we ons geïnstalleerd voor een weekend freubelen. Het duurde even voor we op gang kwamen maar toen we eenmaal bezig waren was het zomaar drie uur ('nachts). Dus ons bedje opgezocht en de volgende ochtend om half 9 weer paraat voor een nieuwe dag kaarten maken. Wat een leuke kaarten en projectjes hebben we gemaakt zeg. Zaterdag hadden we versterking en kwamen Rianne en Marlies gezellig met ons meedoen. Die gingen in de loop van de middag en avond weer naar huis en hebben wij drietjes weer tot half drie doorgefreubeld. Zondag weer om half 9 paraat. Nog een waanzinnig mooi projectje en een kaart gemaakt en toen moesten we toch langzaamaan de boel weer bij elkaar gaan rapen om huiswaarts te keren. We wilden eigenlijk blijven maar ja de plicht roept ook weer hé en dus namen we om 5 uur afscheid en hebben besloten dit snel weer te doen. Wat was het weer heerlijk. Hier kunnen we weer even op teren.
Lieve An, Lia, Marlies en Rianne, onwijs bedankt voor alles!!!!!!

Fijne dag allemaal.

XX Mieke

6 opmerkingen:

 1. geweldig om te lezen dat het weer een geslaagd weekend was ! Ben erg benieuwd naar de creaties ! Groetjes Joyce x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Mieke dat jullie zo,n gezellig weekend hebben gehad. Ik hd graag even om het hoekje komen kijken, maar zaterdag en zondag had ik beurs en was s,avonds bek af.

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge jonge jonge jonge, wat een bende kunnen 3 tot 5 vrouwen maken !!!! maar goed dat jullie dus nooit klagen over de kids whaha
  Fijn dat jullie het zo leuk heben gehad en waar zijn nu de foto's van de projectjes ?????
  groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Om jaloers op te worden zo'n heerlijk weekend!!! Wat hebben jullie gemaakt??? Dat willen we natuurlijk wel even zien!!!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er wel heel gezellig uit, super zeg.
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mieke,

  ooooooooooo wat gezellig zeg :) zag het ookal bij Lia op haar blogje, al geloof ik niet dat al die kaartjes toen zijn gemaakt ;) zoveel!!!!! En Lia haar kennende kletst ze ook wel een beetje ;)...... of sla ik de plank er nou zo naast en zijn jullie als een speer gegaan :) whahaha. NOu ik vind het super leuk om te lezen en dat is altijd reuze gezellig zo bij elkaar lekker freubelen. Geniet maar lekker na hoor en de kaartjes komen vast nog wel ter bezichtiging op je blog te staan :).

  Hugs
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen