.

zondag 2 januari 2011

Weer.....


Zo.... weer eens heerlijk zitten freubelen. Zonnetje erbij......heerlijk.
Het is zondag.......dus even bijkomen van alle hectische dagen en dingen die ik achter de rug heb de afgelopen week want dat was behoorlijk heftig allemaal.

Dit kaartje heb ik gemaakt met het prachtige papier van my minds eye. Blijft altijd mooi papier en eigenlijk voor elke gelegenheid te gebruiken.

Wil jullie allemaal nog een fijne dag toewensen.

XX Mieke

6 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig zonnig uit, leuke stansjes ook gebruikt ............ tjonge jonge je kan er wat van, maar eigenlijk had ik meer kaartjes verwacht hihi maar dit is ook prima !
  groetjes
  angelica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje Mieke

  groetjes marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mieke,

  Ja ja :) is me wel een heftige tijd geweest voor jou. En dan weer zon fantastische kaart gemaakt!!!!! Geweldig en ja ik ben ook van het my minds eye papier, altijd zo lekker vrolijk! ZO ik ga weer als een speer verder voor de verjaardagskaarten van deze maand :w oei oei.

  Hugs
  SYl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is inderdaad heel mooi papier. Lekker voorjaarsachtig al. En zeker ook een hele leuke stempel. Je hebt er een prachtig kaartje mee gemaakt, Mieke!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helaas moeten we nog even geduld hebben maar danzij dit kaartje (en die hier boven staat!) komen we vanzelf in de goede lente-stemming. n Hele mooie kleurtjes!!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi Mieke..wat een lief kaartje weer zeg....
  ben ook weer heerlijk aan de freubel de laatste dagen......

  veel knutsel plezier Gerrie .......

  BeantwoordenVerwijderen